Tendals

Tendals per a balcons, finestres i porxos

El tendal box cofre de braços articulats és ideal per a balcons i terrasses. És estètic i robust, i queda totalment integrat en l’espai on s’instal·la ja que el teixit i els braços queden recollits dins el calaix d’alumini. El sistema de braços articulats et permet graduar la inclinació del tendal segons les teves necessitats, deixant lliure i aclarida la zona que cobreix.

Aquest tipus de tendal es pot fixar al sostre o en posició frontal. Les ferramentes són d’alumini i està disponible en blanc com a color estàndard, però el fabriquem en qualsevol color de la carta RAL.

Els tendals de la sèrie Box porten un calaix incorporat que fa que quan estan recollits tant el teixit com els mecanismes quedin protegits, allargant la seva durabilitat.

El tendal box semicofre ofereix un sistema creat per protegir la lona en els models braç balcó, braç punt recte i braç extensible. A diferència del tendal cofre, els braços queden a la vista. És un tendal totalment versàtil per a instal·lar en finestres, balcons, terrasses, porxos, comerços i façanes.

El sistema de braços articulats ens permet graduar la inclinació del tendal segons les nostres necessitats, deixant lliure i aclarida la zona que cobreix. En braços articulats, la mesura màxima aconsellable és de 5 m d’ample i 3 m de sortida.